Aurora apropa el Flamenc al Festival Hostes

GPS fa parada al Teatre del Raval de Gandia amb motiu del Festival Hostes i ho fa amb el grup català Aurora. La formació liderada pel jove cantaor Pere Martínez transita per diferents pals del flamenc per a portar-les a terrenys com el jazz. A més, dissabte es celebra el Dia de l’Arbre amb Salüq de Maquinant Teatre, on tots els xiquets i xiquetes que vinguen amb una de les xapes repartides per Gandia Verda (Ajuntament de Gandia) tindran l’entrada gratuïta.

L’Hostes sona, per primera vegada, a ritme de flamenc. El Festival, organitza’t per LaCasaCalba en el Teatre del Raval Gandia, ha programat un concert dels Aurora, dins de la gira Girando Por Salas (GPS) patrocinada per l’Institut de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM), per al diumenge 17 de febrer a les 19 hores.

Els Aurora

Aurora reuneix un grup de talents eixits de l’Escola Superior del Taller de Músics, liderat pel jove cantaor Pere Martínez. S’acompanya de Max Villavecchia al piano, Javi Garrabella al baix, Joan Carles Marí a la bateria i Jose Manuel Álvarez al baile, per emprendre aquesta nova aventura musical que viatjarà per les cançons més populars del compositor Manuel de Falla per evolucionar cap a llenguatges que transgredeixen les sonoritats tradicionals i explorar la fusió amb altres estètiques. A més de l’obra del compositor de Cadis, Aurora també homenatjarà altres figures destacades com Lorca, Albéniz i Pedrell. La formació portarà les composicions a un terreny proper al jazz i al flamenc, allunyant-se del clàssic però conservant-ne la identitat.


Salüq de Maquinant Teatre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: