Caterina Valriu

Caterina Valriu (1960) és filòloga, escriptora i contacontes.

Com a escriptora, ha adaptat un gran nombre de contes populars, com ara Les tres filadores (1995), El vestit nou de l’emperador (1996) i Ditona: conte de Hans Christian Andersen (1999), i ha publicat llibres per a infants i joves com Alaní, alurt, alaquí! (1995), En Galceran i les marietes (2006), Les banyes d’En Cucarell (2007), Llegendes de Mallorca (2009), Plou i fa sol (2011), Quatre retocs (2012), Balears i Pitiüses, terres de llegenda (2013) i L’amic de paper (2016), entre d’altres.

A continuació us oferim la sinopsi del llibre L’amic de paper (2016):

El conjur de na Saliàndria fa que en Lluís torni un personatge de llibre. A partir d’aquell moment just pot habitar entre les pàgines dels llibres i compartir aventures amb els seus protagonistes. El seu món és de paper i fora dels llibres s’ofega. En Reinald, el seu amic, intentarà rescatar-lo. Però… ho aconseguirà?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: