Naix EscolaLAB, el laboratori de projectes en valencià

Escola Valenciana – Federació d’Associacions per la Llengua ha presentat aquest divendres 11 de desembre el projecte EscolaLAB, la plataforma de micromecenatge especialitzada a fer possibles projectes culturals i socials de promoció del valencià.

Aquest laboratori de projectes en valencià permetrà que entitats, grups de persones, associacions o persones individuals presenten el seu projecte i intentar assolir finançament perquè prosperen les seues iniciatives.

Segons el president d’Escola Valenciana, Natxo Badenes “amb aquesta plataforma, Escola Valenciana vol ser promotora de projectes innovadors en valencià, ja siguen culturals, musicals, audiovisuals, socials…”. A més, “perquè puguen ser possibles, oferirem el nostre assessorament i la nostra experiència seua logística perquè els projectes seleccionats puguen tirar endavant amb les màximes garanties d’èxit”, ha seguit.

EscolaLAB s’ha presentat amb un vídeo promocional protagonitzat per la presentadora Nerea Sanféliz. “Que vols impulsar un aplec a la teua comarca? Puja-ho a EscolaLAB. Que vols organitzar una trobada de muixerangues al teu poble? Puja-ho a EscolaLAB”, diu Sanfélix al vídeo.

EscolaLAB també apel·la a les persones que, sense tindre idees, estan cansades de veure com en altres llengües es desenvolupen projectes interessants.  Amb EscolaLAB “podràs ajudar a finançar projectes innovadors i en valencià sabent que tots els teus diners van a la idea”.

Aquest divendres s’inicia la crida a projectes que poden presentar-se al web escolalab.org i que s’avaluaran per part Escola Valenciana. A partir de març de 2021 es presentaran els projectes inicials seleccionats.

Una plataforma amb el suport de Verkami

Amb EscolaLAB, que compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i el suport de la plataforma Verkami, Escola Valenciana vol oferir ajuda i donar suport a les idees que no veuen la llum mai per falta de suport, estructura o finançament.

EscolaLAB no és una plataforma de micromecenatge com qualsevol altra. Un dels seus avantatges respecte a la resta és que les propostes seleccionades tindran un termini de fins a tres mesos per a assolir l’objectiu de finançament. A més, sense cap cobrament de comissió per part d’Escola Valenciana.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: