Escola Valenciana recaptarà diners per a connectar escoles a l’Amèrica Central

La campanya ‘Un euro, llavor de solidaritat” 2021 serà en benefici d’Escoles Solidàries

Escola Valenciana ha llançat una nova edició de la campanya ‘Un euro, llavor de solidaritat”, que enguany serà a benefici de l’ONGD valenciana Escoles Solidàries i que conscienciarà a l’alumnat sobre les limitacions educatives que viuen a altres parts del món, arran la crisi sanitària de la COVID-19.

El tancament de centres educatius que ha provocat aquesta crisi ha tingut un impacte negatiu a tot el món, “especialment als països més pobres, on s’ha limitat i reduït l’accés de les poblacions més pobres a una educació de qualitat”, ha dit el president d’Escola Valenciana Natxo Badenes.

Amb aquesta iniciativa, Escola Valenciana vol reforçar el projecte “Escoles Solidàries en línia”, que busca pal·liar la bretxa digital en zones rurals de la regió Trifini a l’Amèrica Central, i permetre la continuïtat del contacte professor-alumne.

L’ONGD Escoles Solidàries també desenvolupa altres iniciatives d’alfabetització i seguretat nutricional i alimentària a l’Amèrica Central amb la Mancomunidad Trinacional Fronteriza Rio Lempa.

L’entitat cívica convida els centres educatius a celebrar el 30 de gener, Dia Escolar de la No-Violència i la Pau, amb aquesta campanya. Les xiquetes i els xiquets que vulguen col·laborar sols hauran d’aportar un euro dels seus estalvis i amb aquest senzill gest posaran el seu gra d’arena en el foment de l’ajuda humanitària per a construir un món més just. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: