El Voluntariat pel Valencià presenta la nova campanya

• Més informació del Voluntariat pel Valencià d’Escola Valenciana.

El proper divendres 18 d’octubre a les 19 hores, el coordinador del Voluntariat pel Valencià d’Escola Valenciana, Vicent Font, donarà a conéixer la nova campanya d’aquest programa a l’Espai Municipal de Joventut Algirós (carrer Campoamor, 91. València). 

Durant l’acte, l’organització ha previst fer un sentit homenatge a Carme Miquel, amiga, companya i dona referent de la cultura, l’ensenyament i l’activisme social. La vetllada culminarà amb la comicitat de Maria Juan, que oferirà un tast dels seus monòlegs a totes les persones aprenentes i voluntàries que hi acudisquen.

Acte: Presentació de la nova campanya de Voluntariat pel Valencià d’Escola Valenciana.
Dia: Divendres, 18 d’octubre de 2019.
Lloc: Espai Municipal de Joventut Algirós (carrer Campoamor, 91. València).
Hora: 19 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: